Példaképünk: Kína?

PUBLICISZTIKA - LVIII. évfolyam, 35. szám, 2014. augusztus 29.

A TÁRKI minden évben Társadalmi riport címen tanulmánykötetet jelentet meg; a köteteket nagy megbecsülés övezi a társadalomtudományok művelői és a közvélemény-formálók körében. Kornai János írása eredetileg e sorozat 2014-es kötete számára készült, amely előreláthatólag decemberben jelenik meg, Kolosi Tamás és Tóth István György szerkesztésében. A szerző kérésére a szerkesztők hozzájárultak ahhoz, hogy − tekintettel a téma különleges aktualitására − az írás, némileg rövidítve, soron kívül megjelenjék. A szerző ezúton szeretné kifejezni köszönetét azért a nagyvonalúságért, amellyel a szerkesztők lemondtak az elsődleges nyomtatott közlés korábban már szerződésbe foglalt jogáról.

A teljes szöveg, amely táblázatokat és grafikonokat is tartalmaz, a Társadalmi Riport 2014 kötetben lesz megtalálható.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 29. szám, 2021. július 23.
LXV. évfolyam, 27. szám, 2021. július 9.
LXIV. évfolyam, 27. szám, 2020. július 3.
Élet és Irodalom 2024