2022

Avagy egyszer kell nyerni, de akkor nagyon

PUBLICISZTIKA - LVIII. évfolyam, 32. szám, 2014. augusztus 8.

Amennyiben a baloldal ambicionálja még egyáltalán – a Fidesz-éra középtávon várható bukását követően – saját kormányra kerülését, és e célkitűzést nem engedi át a rendszerkritikai pozíciót jelenleg teljességgel uraló Jobbiknak, akkor az MSZP-t nem megújítani kell, hanem felszámolni. Ez esetben lehetne egy „barnamezős politikai beruházás” keretében a siker esélyével újraindítani a szociális, jogállami és demokrata Magyarország-projektet. 2014 tavaszától ugyanis gyökeresen új helyzet állt elő: a sokak számára mindössze átmeneti „kisiklásként” megjelenő Orbán-éra immár bizonyítottan tartósan berendezkedett hazánkban.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 45. szám, 2022. november 11.
LXVI. évfolyam, 30. szám, 2022. július 29.
LXVI. évfolyam, 21. szám, 2022. május 27.
Élet és Irodalom 2023