Európa szét és össze

FEUILLETON - LVIII. évfolyam, 18. szám, 2014. április 30.

Európa válsága újra napirenden van. Ezt állítják a lapok szalagcímei, a híradók gondterhelt bemondói, a politikusok beszédei, a szélsőséges pártok programjai, a közgazdászok elemzései és a mindennapi ember megélhetési tapasztalatai. A lapok gazdasági-politikai összeomlással riogatnak; a híradók tüntetésekről és nyilatkozó pártemberekről tudósítanak; a politikusok azon vannak, hogy kompetens ember látszatát keltsék; a szélsőséges pártok a bevándorlók és a mindenkori mások ellen uszítanak; a közgazdászok gondterhelt arccal táblázatokat mutogatnak; a mindennapi ember pedig úgy-ahogy túlél. Vagyis Európa úgyszólván normál üzemmódban működik.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 20. szám, 2021. május 21.
LXV. évfolyam, 13. szám, 2021. április 1.
LXV. évfolyam, 7. szám, 2021. február 19.
Élet és Irodalom 2021