A regényíró Petri

Petri 70

FEUILLETON - LVII. évfolyam, 51-52. szám, 2013. december 20.

„Ez még mind semmi.”

(A hetvenkedő katona)

Ha én Petri-kutató volnék, annak a még alig-alig vizsgált tárgynak erednék nyomdokába, hogy vajon komolyan gondolta-e Petri György oly sokszor bejelentett szándékát a regényírásra. Vagy ez csupán egy rafinált, és végső soron kellően kiaknázott költői toposz az életműben, a Petri-kötetek aljára firkált sorminta: számtalan, visszatérő versírási ötlete közül az egyik? 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 47. szám, 2022. november 25.
LXVI. évfolyam, 41. szám, 2022. október 14.
LXVI. évfolyam, 6. szám, 2022. február 11.
Élet és Irodalom 2023