Aki tisztességes

PUBLICISZTIKA - ELSŐ OLDAL - LVII. évfolyam, 44. szám, 2013. október 31.

Tizenöt évvel ezelőtt, 1998 elején bent járt a szerkesztőségben a kishantosi közhasznú társaság két vezetője, Ács Sándorné és Bolye Ferenc azzal, hogy bajban van az a biotermelői vállalkozás, amelyet 1992-ben alapítottak a helyiekkel együtt: a szocialisták szeretnék egy nagyméretű kombinát, a Mezőfalvi Termelő és Szolgáltató Részvénytársaság alá gyűrni úgy, hogy a kombinát 51 százalék tulajdonrészt kapna.

Hantos először egy grófi parkot hozott rendbe, aztán vezetői faluszemináriumokat rendeztek, gazdálkodási fórumokat és előadásokat szerveztek, a település szellemisége hamarosan kisugárzott a környező falvakra is.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 7. szám, 2018. február 16.
LXII. évfolyam, 6. szám, 2018. február 9.
LXII. évfolyam, 5. szám, 2018. február 2.
Élet és Irodalom 2018