A grünewaldi Kleist-átirat

PRÓZA - LVII. évfolyam, 41. szám, 2013. október 11.

Parti Nagy Lajos – a második köszöntés

Az Élet és Irodalom Új hang rovatában Csorba Győző bemutatott és méltatott egy fiatal, pécsi költőt. „Arca, mint egy jóságos mesebeli törpéé”. Mindez majd’ negyven éve történt. Az arca ugyanolyan. És ha az volt az első, akkor ez a második köszöntés. Barátunk, lapunk munkatársa, állandó szerzőnk, Parti Nagy Lajos október 12-én lesz hatvanéves. Isten éltesse! Kiadója és olvasói a Petőfi Irodalmi Múzeumban köszöntik; megjelenésünk napján 18 órától. 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 16. szám, 2021. április 23.
LXV. évfolyam, 11. szám, 2021. március 19.
LXV. évfolyam, 4. szám, 2021. január 29.
Élet és Irodalom 2021