Tessék bátran hazudni!

PUBLICISZTIKA - ELSŐ OLDAL - LVII. évfolyam, 40. szám, 2013. október 4.

Hétfő délután betelefonált egy ember a Klubrádióba, saját meghatározása szerint baloldali világlátású, és arról panaszkodott, hogy azzal, amit baloldali politikusok beszélnek, nem lehet választásokat nyerni. „Mesterházy is, Bajnai is folyton a nehézségekről beszélnek, pedig nem arról kellene, hanem hogy mi is fogunk rezsit csökkenteni, könnyebbé tesszük a megélhetést”. A riporter közbevetette, hogy ennek túl sok értelme nem lenne, mert tegyük föl, hogy a baloldal választásokat nyer ezekkel a teljesíthetetlen ígéretekkel, aztán megint ott áll a saját hazugságaival, mire jó ez. „Ez az egész nem számít, meg kell nyerni a választásokat, aztán lesz valahogy” – mondta a baloldali világlátású ember, és még annyit, hogy másként nem lehet választásokat nyerni, tessék azt mondani, amit a választópolgár hallani akar.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 12. szám, 2018. március 23.
LXII. évfolyam, 11. szám, 2018. március 14.
LXII. évfolyam, 10. szám, 2018. március 9.
Élet és Irodalom 2018