Vigyázzunk értékeinkre!

PUBLICISZTIKA - ELSŐ OLDAL - LVII. évfolyam, 37. szám, 2013. szeptember 13.

Kire nem volt szüksége a Fidesznek kormányzása három évében? Néhány példa.

Legfőképpen nem tartott igényt Sólyom László köztársasági elnöki tevékenységére. Noha a párt alkotmányozásra készült, nem is akármilyenre, a sokak által kedvelt, sokak által nem kedvelt, de jogi felkészültségét, szakmai kultúráját tekintve vitathatatlan tekintélyű szakembert, ahogy lehetett, lecserélte egy máig nem tudni, pontosan mihez értő, de a jog világától igencsak távol lévő olimpiai bajnokra, pártalelnökre, szállodaigazgatóra – ahogy tetszik –, aki mindenek tetejébe egy plágiumügyből kifolyólag dicstelenül távozott az elnöki székből: Schmitt Pálra.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 7. szám, 2018. február 16.
LXII. évfolyam, 6. szám, 2018. február 9.
LXII. évfolyam, 5. szám, 2018. február 2.
Élet és Irodalom 2018