„Nagyon erős a hiányérzetem”

Interjú Gulyás József volt országgyűlési képviselővel, a Nemzetbiztonsági Bizottság volt tagjával

INTERJÚ - LVII. évfolyam, 34. szám, 2013. augusztus 23.

Augusztus 6-án a Budapest Környéki Törvényszék Dr. Miszori László vezette tanácsa meghozta az elsőfokú ítéletet a – mindközönségesen – cigánygyilkosságnak nevezett bűncselekmény-sorozat ügyében. Papírforma-ítélet született: az első-, másod- és harmadrendű vádlott letöltendő életfogytiglant, a negyedrendű ugyancsak letöltendő tizenhárom évet kapott. Esetében az ügyész súlyosbításért, a vádlottak pedig valamennyien enyhítésért fellebbeztek. Az ügy iránt sokáig kevés érdeklődést mutató média mintha megélénkült volna az ítélet óta, ennek van pozitív hozadéka és – hazánkban szokásosan – negatívuma is.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 11. szám, 2024. március 14.
LXVII. évfolyam, 32. szám, 2023. augusztus 11.
LXVI. évfolyam, 40. szám, 2022. október 7.
Élet és Irodalom 2024