Föld- és stadionügyek

PUBLICISZTIKA - ELSŐ OLDAL - LVII. évfolyam, 26. szám, 2013. június 28.

Amit a Jobbik a parlamentben művelt, annak sok értelme természetesen nincsen, azt viszont megmutatta, hogy már milyen kevés is mekkora bajt képes okozni a kormánypárt soraiban, milyen komoly bizonytalanság és tanácstalanság mutatkozik, ha nem úgy megy minden, ahogy a Fidesz kitalálta.

Gyakorlatilag senki sem volt a helyén a kormánypárt vezetői és a kormánypárt parlamenti tisztségviselői közül, noha mind a teremben tartózkodott. Feltehetően házjogi gondok is vannak azzal a határozattal, amelyik végül is megszületett, de hogy ott, az ordibálás közepette senki sem tudta, hogy mit kellene tennie, az szembetűnő.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 8. szám, 2018. február 23.
LXII. évfolyam, 7. szám, 2018. február 16.
LXII. évfolyam, 6. szám, 2018. február 9.
Élet és Irodalom 2018