A magyar trend: távolodás

Interjú Rui Tavaressel, az Európai Parlament raportőrével

INTERJÚ - LVII. évfolyam, 22. szám, 2013. május 31.

Május elején az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága közreadta jelentéstervezetét az alapvető jogok magyarországi helyzetéről. Az előadó Rui Tavares portugál író, történész, publicista volt, a Zöldek/Európai Szabad Szövetség nevű frakció tagja. A rendkívül alapos előtanulmányok és viták után megfogalmazott szövegben a magyar kormány természetesen rengeteg kifogásolnivalót talált. Ehhez képest a budapesti Külügyminisztérium gyors válasza sem mentes a hibáktól.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 6. szám, 2018. február 9.
LXII. évfolyam, 3. szám, 2018. január 19.
LXI. évfolyam, 51-52. szám, 2017. december 20.
Élet és Irodalom 2018