A könyv túléli a lángot

FEUILLETON - LVII. évfolyam, 21. szám, 2013. május 24.

A könyvégetés olyan városi ünnep, mint a nyilvános kivégzés. Lapozzunk hátra nyolc évtizednyit a történelmi kronológiában, ha már szokásunk lett megemlékezni a jeles napokról, nemcsak az örvendetesekről, de a nekünk utálatosakról is. Az én érzéseim a szóban forgó időről, már azért is vegyesek, mert nemcsak a harmadik birodalom született 1933 tavaszán, hanem szerénységem is, és a tényt, hogy ezt megcselekedtem, utóbb sosem helytelenítettem.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 5. szám, 2018. február 2.
LXII. évfolyam, 1. szám, 2018. január 5.
LXI. évfolyam, 35. szám, 2017. szeptember 1.
Élet és Irodalom 2020