Folytassa, kérem!

(Konrád György 80 éves)

FEUILLETON - LVII. évfolyam, 13. szám, 2013. március 29.

„Nekem az a világ szép, amely olyan, mint egy regény.” (Konrád György: Kerti mulatság)

 

A minap fölhívtam, azt mondtam neki, hogy sokáig kell élnie. Miért, kérdezte. A hazai állapotokra, az őt ért támadásokra célozva, azt feleltem: hogy megérd a békés, nyugodt öregséget. Hát már van, felelte szinte megütközve. Annyira őszintének hangzott, hogy elgondolkoztam.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 51-52. szám, 2017. december 20.
LX. évfolyam, 51-52. szám, 2016. december 21.
LX. évfolyam, 46. szám, 2016. november 18.
Élet és Irodalom 2018