Hírigény és feladatszabás

PUBLICISZTIKA - LVI. évfolyam, 36. szám, 2012. szeptember 7.

Mostanában csak úgy áradnak a hírek az állam legrejtettebb zugolyából, a titkosszolgálatok kreclijéből. Vicces levelezés egy hatvannyolc éve elhalt Horthy-fasiszta különítményessel, tucatnyi mikrofon árnyékában sugdosás az arabtavaszista felkelőkkel harcoló, a csak mérsékelten szimpatikus szíriai Asszad-rezsim bombakereső kutyáit kiképző magyar exrendőrök egyikének a sajtótájékoztatón, akiket agyonünnepelt fogolyszabadítási akcióban – állítólag a palesztin és az izraeli titkosszolgálat együttes segítségével – sikerült hazahozni. A baltás gyilkos kiárusításának nemzetközi visszhangját is hibásan árazta be az illetékes kémhatóság. És a romagyilkosságok perében előkerült újra a titkosszolgálati szál.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 32. szám, 2023. augusztus 11.
LXVI. évfolyam, 40. szám, 2022. október 7.
LXVI. évfolyam, 19. szám, 2022. május 13.
Élet és Irodalom 2024