Gion Nándor és a szabadkőművesség

FEUILLETON - LVI. évfolyam, 17. szám, 2012. április 27.

1993 őszén, több mint két évvel a délszláv háború kitörése után Gion Nándor családjával együtt átköltözött Magyarországra. Azt is mondhatnánk, hogy pályatársaihoz képest viszonylag későn, hiszen nem kevesen azok közül, akikkel együtt dolgozott az újvidéki színházban, a rádió­ban, a Forum Kiadóban vagy éppen a Symposion szerkesztőségében, korábban mind Magyarországra települtek. Gion ezzel némiképp kivárt, amiben az is szerepet játszhatott, hogy életkorából adódóan az a közvetlen veszély, hogy a frontra küldik – egyelőre legalábbis – nem fenyegette.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 30. szám, 2021. július 30.
LXV. évfolyam, 28. szám, 2021. július 16.
LXV. évfolyam, 26. szám, 2021. július 2.
Élet és Irodalom 2021