Új földesúr

PUBLICISZTIKA - ELSŐ OLDAL - LVI. évfolyam, 14. szám, 2012. április 6.

A hét kétségkívül legfontosabb eseménye hétfőn a parlamentben zajlott. Miután egy illető lemondott a posztjáról, Magyarország miniszterelnökének a percei következtek: tán kormányfői pályafutása során első ízben, s gyaníthatóan utoljára, úgynevezett azonnali kérdésekre válaszolt.

Idézzük is mindjárt az egyiket: – Hogyan tud tükörbe nézni, amikor becsapta azokat a vidéki embereket, akiknek a kétharmadot köszönhette? A kérdést Szabó Rebeka képviselőnő tette fel, s a miniszterelnök csöndes rezignáltsággal fogadta a megszólítást, majd a maga által bevezetett és képviselt stílusban, fideszesen válaszolt.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LX. évfolyam, 48. szám, 2016. december 2.
LX. évfolyam, 47. szám, 2016. november 25.
LX. évfolyam, 45. szám, 2016. november 11.
Élet és Irodalom 2021