A véres bohóc

KÖNYVKRITIKA - KÖVETÉSI TÁVOLSÁG - LVI. évfolyam, 7. szám, 2012. február 17.

Alfred Jarry: Übü király, vagy a len­gyelek; Az agytalanítás nótája; A láncra vert Übü. A drámákat Jé­­­kely Zoltán fordította, a nótát Weö­­­res Sándor. Tillinger Péter Mű­­­helye, Szentendre, 2011. 200 ol­­dal, 1996 Ft

Alfred Jarry: A patafizikus Faust­roll doktor cselekedetei és nézetei. Új-tudományos regény. Fordította Csímár Péter. Tillinger Péter Mű­­he­lye, Szentendre, 2011. 168 oldal, 1911 Ft

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 22. szám, 2022. június 3.
LXV. évfolyam, 42. szám, 2021. október 22.
LXV. évfolyam, 37. szám, 2021. szeptember 17.
Élet és Irodalom 2022