Van ám itt egy kérdés

A Trafó igazgatói pályáztatásáról

MŰBÍRÁLAT - LVI. évfolyam 2. szám, 2012. január 13.
Kezdődött azzal, hogy a főváros a Trafót összevonná a Petőfi Csarnokkal, majd arról lehetett hallani, hogy az új múzeumkomplexum számára kiszemelt Műcsarnok mögötti térrel és az Operettszínházzal együtt átadná a Nemzeti Erőforrás Minisztériumnak. Például a BKV-nak nyújtandó megsegítő támogatásért cserébe, de leginkább azért, hogy megszabaduljon a fiskális szempontból feleslegesnek tartott kortárs kultúra finanszírozásának terhétől (mellékszál, de a Bundestag 50 millió euróval emelte Németország kultúrára fordítható költségvetését, pusztán azért, mert igazolva látta az előző évben befektetett 38 millió euró megtérülését - íme tehát a példa arról, hogy válság idején is van miért megfontolt, forrásokban gazdag kultúrpolitikát folytatni).
Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 19. szám, 2024. május 10.
LXVIII. évfolyam, 17. szám, 2024. április 26.
LXVIII. évfolyam, 15. szám, 2024. április 12.
Élet és Irodalom 2024