Nem, nem, köszönöm

PRÓZA - LVI. évfolyam 2. szám, 2012. január 13.
Melegem volt, ahogy álltam ma a buszmegállóbban, de nem vettem le a sapkát meg a sálat. Lássa a tél, hogy várom.
Mindig nehezen bírom az őszt. Októberben már idegesen nézegetem a konyhai falinaptáramat, az az első, ahogy kitántorgok reggel kávézni. Cukor nélkül iszom, majd elmondom, miért. Tolnám előre az időt, én hivatalosan december elsejétől tekintem télnek a telet, akkor nyugszom meg, bár egy-egy jeges fuvallatnak november körül már komoly boldogsággal tudok megörülni.
Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 8. szám, 2024. február 23.
LXVIII. évfolyam, 8. szám, 2024. február 23.
LXVIII. évfolyam, 8. szám, 2024. február 23.
Élet és Irodalom 2024