Sándorka és Sándor

PRÓZA - LVI. évfolyam 2. szám, 2012. január 13.
Egy este váratlan dolog történt: Tarnóczai Etelkát megszólították. Mióta az utcán is viselt szemüveget, ilyen nem fordult elő vele, nem csoda, hogy megrettent, és talán el is futott volna, ha nem tudta volna a korábbi rossz tapasztalatokból, hogy az efféle még inkább gyanakvást szül. Arról nem beszélve, hogy a kislányt egy tündér szólította meg. Ő legalábbis első pillantásra annak hitte ezt a szomorkás, ám rendkívül szép arcú, érezhető melankóliája ellenére is igen vonzó és elbűvölő küllemű hölgyet, aki a fodrokkal és szalagokkal díszített, leomló, nagy, fehér ruhájában úgy nézett ki, akár egy mesehős, avagy valamelyik regényszereplő.
Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 30. szám, 2021. július 30.
LXV. évfolyam, 28. szám, 2021. július 16.
LXV. évfolyam, 26. szám, 2021. július 2.
Élet és Irodalom 2021