Nevem a listán

PUBLICISZTIKA - LVI. évfolyam 2. szám, 2012. január 13.
Ott látom a nevem a tiltakozók listáján. Nem szokatlan dolog ez, az utóbbi években időnként megesik velem. Most azonban úgy került a nevem oda, hogy nem írtam alá a tiltakozást. Nemcsak én, a többiek sem, akiknek szintén ott a nevük a tiltakozólistán. Ez ugyanis nem valódi lista és nem valódi tiltakozás. A Mandiner című jobboldali honlap ugrat bennünket, „balliberálisként" számon tartott aláírókat egy általa írott fiktív tiltakozással „Tamás Aladárné jogaiért", amit az emberi jogok napjára időzítettek.
Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 39. szám, 2021. október 1.
LXV. évfolyam, 21. szám, 2021. május 28.
LXV. évfolyam, 18. szám, 2021. május 7.
Élet és Irodalom 2021