Nem értik

PUBLICISZTIKA - ELSŐ OLDAL - LV. évfolyam 46. szám, 2011. november 18.
Hét eleji hír szerint a Népszabadságnak „befolyásos források" azt mondták: emlékezetük szerint zárt körben Orbán Viktor már korábban célzott arra: „ha az IMF visszajön, én el". Ha valóban ezt mondta, nem tett egyebet, mint reálisan körvonalazta, milyen politikai játéktere lehet ilyen esetben, másfelől megerősítette, hogy az IMF, ha rajta múlik, nem jön vissza. A választás megnyerése óta szinte mást sem tett, mint lankadatlan vehemenciával taposta bele magát IMF-ellenes koncepciójába, de olyan könyörtelen következetességgel, hogy most, amikor másfél évvel később szóba került a lehetséges újbóli kapcsolatfelvétel, nem is mondhat mást: a pénzügyi szervezet segítsége a kormányzás eddigi szakaszának teljes kudarcaként jelenik meg.
Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 7. szám, 2024. február 16.
LXVIII. évfolyam, 6. szám, 2024. február 9.
LXVIII. évfolyam, 5. szám, 2024. február 2.
Élet és Irodalom 2024