Az EKINT ingyen segít

(Mi legyen a strasbourgi hülyékkel?)

PÁRATLAN OLDAL - LV. évfolyam 45. szám, 2011. november 11.
Az EKINT , akár az Alaptörvény elfogadásának módjáról és tartalmáról, az Alkotmánybíróság hatásköréről vagy a Velencei Bizottság állásfoglalásairól van szó, folyamatosan segíti a kormánytöbbség munkáját, de azt tapasztaljuk, hogy a segítő kezet a kormányzat minduntalan eltolja magától.
Emiatt az Eötvös Károly Intézet szomorú.
Most végre fordulhat a kocka, mert ezúttal tényleg igyekszünk hazánk vezetőinek szája íze szerint beszélni.
Kövér László a Magyar Országgyűlés pártok felett álló elnöke szerint az Emberi Jogok Európai Bíróságában idióták, a vörös csillagot védelmező roggyant újbalosok ülnek és hoznak Magyarországot elmarasztaló ítéleteket.
Ilyenkor a magyar emberek fejében a következő lehetőségeknek kell megfordulniuk:
Az igazmondó sajtó írja meg végre, hogy a magukat bírónak tartó bolondok drága és bürokratikus szervezetet működtetnek, miközben pofátlan fizetéssel, magas végkielégítéssel dőzsölnek az európai és a magyar adófizetők pénzén. A már bevált recept szerint, akárcsak a hazai felsőbíróságok majd minden vezetőjét és bíráinak jelentős részét, zavarjuk őket nyugdíjba. És/vagy idézzük be őket, először persze csak tanúként, a Nyomozó Főügyészségre, hiszen akik vörös csillagot akarnak a nyakunkba akasztani, lehetnek bármikor orosz kémek, miért ne?
Viszont a strasbourgi hülyék többsége sajnos egyáltalán nem olvas magyar sajtót, továbbá Magyarország szuverenitása nemcsak befelé, de kifelé is korlátozott, azaz bármennyire igazunk van, nem biztos, hogy sikerül őket elzavarni a francba.
Nem marad más lehetőség, minthogy kilépjünk az Emberi Jogok Európai Egyezményéből, az Európa Tanácsból és, alapszerződése miatt, ezzel kötelezően az Európai Unióból is. Nem lesz fájdalommentes döntés, de előnyei sem lebecsülendők. Csodánkra jár megint a világ, hiszen mindenkinek megmutathatjuk majd, hogy mekkora is Magyarország szuverenitása. Az lesz ugyanis az egyik legnagyobb a széles világon. Hasonló, mint Türkmenisztáné.
A szerző további cikkei

LV. évfolyam 46. szám, 2011. november 18.
LV. évfolyam 44. szám, 2011. november 4.
Élet és Irodalom 2024