Az elégedetlenség nyara

PUBLICISZTIKA - LV. évfolyam 35. szám, 2011. szeptember 2.
Lassan felocsúdik Nagy-Britannia az augusztusi zavargáshullámból, de még alighanem jó ideig a levegőben marad az értetlenség és néhány kellemetlen kérdés. Miért szabadult el a pokol először a fővárosban, majd országszerte Mark Duggan drogkereskedő halála után? Mi volt az elementáris düh oka? Hogyan lehet kezelni a társadalmi válságot, és milyen hatással lesznek a történtek a brit politikára?
Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LIV. évfolyam 19. szám, 2010. május 14.
LIV. évfolyam 16. szám, 2010. április 23.
XLIX. évfolyam 48. szám, 2005. december 2.
Élet és Irodalom 2023