A mások emlékezete

PRÓZA - LV. évfolyam 21. szám, 2011. május 27.
Múlni nem akaró múlt - TEMATIKUS ESSZÉPRÓZA-ÖSSZEÁLLÍTÁS
„Senkit sem zárhatunk ki senki múltjának elsajátításából" - írja György Péter az ÉS felkérésére született esszéjében, melyben többek között azt mondja el, hogyan sajátíthatóak ki idegen emlékek. És mintha ennek a fordított irányát akarta volna megadni Vámos Miklós - egy olyan fölkavaró történetet mesél el, ahol a saját múlt(ja) lett másoké. Elhallgatások, kibeszéletlenség, múlni nem akaró, kelet-európai múlt.
Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIV. évfolyam, 23. szám, 2020. június 5.
LXIV. évfolyam, 22. szám, 2020. május 29.
LXIV. évfolyam, 21. szám, 2020. május 22.
Élet és Irodalom 2020