Szevasz

PRÓZA - LV. évfolyam 13. szám, 2011. április 1.

Így alkottok ti

TEMATIKUS PRÓZA-ÖSSZEÁLLÍTÁS

Megvan a véleményünk egymásról. A színésznek a kortárs drámaíróról, és persze a mondatait féltő írónak a gyilkos rendezőről. Ahogy egy festő is hosszan tud mesélni a kurátorokról, galeristákról. Együtt dolgozunk, aztán hol jobban, hol kevésbé értjük egymást. Ezen a héten humoreszkeket, novellákat, ráncba szedett büfévéleményeket találnak a próza rovatban: a közös alkotás gyönyöréről. Valamennyi szöveg az ÉS felkérésére készült.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 23. szám, 2021. június 11.
LXIV. évfolyam, 47. szám, 2020. november 20.
LXIV. évfolyam, 46. szám, 2020. november 13.
Élet és Irodalom 2021