Kemény dió

Tüzes czipő

MŰBÍRÁLAT - RÁDIÓ - LIV. évfolyam 44. szám, 2010. november 5.

(MR3 Bartók - október 24. - 14.00 - Kritikus füllel - Beethoven: Diabelli-változatok - Kurtág Márta, zongora - Mácsai János, Molnár Szabolcs és Ujházy László beszélget. MR1 Kossuth - november 1. hétfő, 08.04 - Rádiószínház - Szegény Yorick - rádióra alkalmazta: Marsall László - Közreműködik Kormos István és Dégi István - Rendező: Huszárik Zoltán -1979. MR1 Kossuth - november 1. hétfő - 13.04 - Tüzes cipőben - Részletek Kosztolányi Dezsőné Harmos Ilona memoárjából - Felolvassa: Takács Katalin - Szerkesztette és rendezte: Varsányi Anikó - 2010.)

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 6. szám, 2022. február 11.
LXIV. évfolyam, 50. szám, 2020. december 11.
LXIII. évfolyam, 5. szám, 2019. február 1.
Élet és Irodalom 2022