Bikaúsztató

PRÓZA - LIV. évfolyam 29. szám, 2010. július 23.

Borvíz

HŰSÍTŐ (NYÁRI) PRÓZA-ÖSSZEÁLLÍTÁS

Három egészen különböző ízt hozunk Erdélyből. Másképpen esnek, de passzolnak egymáshoz: Fekete Vince humorához jól illik Vári Attila misztikuma, ahhoz meg dukál némi nosztalgikus székelyföldi atmoszféra, Vida Gábortól. Három korty isteni borvíz, mondjuk az Örkő hegye alól.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIV. évfolyam, 7. szám, 2020. február 14.
LXIII. évfolyam, 49. szám, 2019. december 6.
LXIII. évfolyam, 32. szám, 2019. augusztus 9.
Élet és Irodalom 2020