Voltaképp

PRÓZA - LIV. évfolyam 24. szám, 2010. június 18.

Tematikus próza    Rejtőzködők

A „Centauri" természetesen álnév. A szerző bujkál. De nem előlünk, olvasók elől, igazából a falujában rejtőzik. Civil akart maradni, halász, vadász vagy ki tudja, mi. Lemondott a dicsőségről, cserébe csak azt várja, ne nézzék bolondnak. Spiegelmann Laura pedig nem létezik. Vagy mégis? Az ÉS-ben már közölt egyszer, és most leleplezi magát. Vagy nem. De azt duplán. 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 51-52. szám, 2017. december 20.
LX. évfolyam, 27. szám, 2016. július 8.
LIX. évfolyam, 13. szám, 2015. március 27.
Élet és Irodalom 2018