Forradalmi változások a gazdaságban –

program nélkül?

PUBLICISZTIKA - LIV. évfolyam 21. szám, 2010. május 28.

Orbán Viktor és több prominens fideszes képviselő a kormányprogram készítésére hivatkozva nem vett részt az új parlament múlt heti ülésein. Az utolsó percig tartó lázas munkára hárítva a felelősséget - ami akceptálható egy ilyen dokumentumnál -: az eredetileg bejelentettnél később nyújtották be a narancssárga borítóba burkolt 85 oldalas papírfüzért. A narancssárga dossziéban a Nemzeti Együttműködés Programjának szövege lapult, amit Szijjártó Péter a leendő kormány programjának nevezett. Jó, hogy néven nevezte a Fidesz-KDNP műhelyében készült írást, mert szerzője (vagy szerzői) nem jelölte (jelölték) meg annak műfaját, ti., hogy kormányprogram. Ez először fordult elő a rendszerváltást követően, s talán nem véletlenül.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 32. szám, 2019. augusztus 9.
LXIII. évfolyam, 20. szám, 2019. május 17.
LXII. évfolyam, 47. szám, 2018. november 23.
Élet és Irodalom 2020