Már százmillió

PUBLICISZTIKA - ELSŐ OLDAL - LIII. évfolyam 32. szám, 2009. augusztus 7.
Jókora közhely: a gazdasági helyzet alapnehézségeit a válság okozza, de magunk is mindent megtettünk azért, hogy ne legyen könnyű. Magyarországot rossz állapotban találta a nemzetközi válság: rossz versenyképességi mutatók, elavult struktúra, elgyávult, tétova kormányzás, mindezek tetejébe politikai ellenségeskedés, egy soha nem látott rossz népszavazási gyakorlat kezdete, kormányválság, összevissza beszéd, ellenzéki handabandázás. Sehogy sem úszhattuk volna meg, de így azoknak a kezelési eszközöknek a birtokában sem voltunk, amelyek normális esetben rendelkezésre állnak.
Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 4. szám, 2023. január 27.
LXVII. évfolyam, 3. szám, 2023. január 20.
LXVII. évfolyam, 2. szám, 2023. január 13.
Élet és Irodalom 2023