A Zulauf-effektus – miért esik a forint?

PUBLICISZTIKA - LIII. évfolyam 6. szám, 2009. február 6.

A befektetési szakmában dolgozók hétvégi rutinja a reggeli kávéval kezdődik, amelyhez a Barron\'s pénzügyi szaklap átolvasása dukál. Minden év januárjában neves szakemberek konkrét befektetési tippeket adnak, amit a szakma azért is követ nagy figyelemmel, mert a háromszázezer példányban megjelenő, rendkívül befolyásos hetilap kíméletlenül kritizálja szakértőinek múltbeli tévedéseit. Sok professzionális befektető az itt elhangzó vélemények alapján tervezi meg egész éves stratégiáját.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 48. szám, 2021. december 3.
LXV. évfolyam, 45. szám, 2021. november 12.
LXV. évfolyam, 42. szám, 2021. október 22.
Élet és Irodalom 2021