Minden rendben

PUBLICISZTIKA - LII. évfolyam 44. szám, 2008. október 31.

Pénzügyi válság van, amit az utolsó három kormány együtt hozott össze, mindegyiknek megvan a maga felelőssége. Lehet állítani, hogy amelyik hat éve kormányoz, annak több, mint amelyik csak négy évet kormányozott, és annak a legkevesebb, amelyik csak kettőt, de ennek így sok értelme nincsen. A ciklusokon átívelő kormányzati felelőtlenség egyetlen nagy felelőtlenségi szakasszá áll össze, amit lehet, hogy most lezár az egész világon átívelő válság: a kényszerűség viszi az országot a jó pályára, de az is lehet, hogy még ez sem.

Akkor viszont vajon mi?

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 4. szám, 2023. január 27.
LXVII. évfolyam, 3. szám, 2023. január 20.
LXVII. évfolyam, 2. szám, 2023. január 13.
Élet és Irodalom 2023