Van sapkája, nincs sapkája

PUBLICISZTIKA - LII. évfolyam 41. szám, 2008. október 10.

A vártnál kevesebben voltak múlt szombaton a Tarka Magyar! elnevezésű tüntetésen. A szervezők abban látják az okot, hogy Gyurcsány előre bejelentette, maga is részt vesz a megmozduláson. Tény, a kormányfő sajtótájékoztatón újságírói kérdésre válaszolva azt mondta, fontosnak tartja, hogy „semmilyen fajta szűkkeblűség vagy társadalmi-politikai kicsinyesség ne legyen", amikor szélsőséges politikai nézetekkel szemben lépnek fel, és amikor azért emelik fel a szavukat, hogy Magyarország polgárai szabadságjogukat szabadon gyakorolhassák. „Fontosnak tartom, hogy függetlenül attól, ki szervezi az ilyen megmozdulásokat, azon ott legyek, azért, mert van egy meggyőződésem, és ezt képviselni fogom" - jelentette az MTI másnap.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 4. szám, 2023. január 27.
LXVII. évfolyam, 3. szám, 2023. január 20.
LXVII. évfolyam, 2. szám, 2023. január 13.
Élet és Irodalom 2023