Magyar politikai kapitalizmus

Harmadik felvonás, első kép

PUBLICISZTIKA - LII. évfolyam 40. szám, 2008. október 3.

A legutóbbi hónapokban új üzenetek, programpapírok, támogatók, sőt spontán akciókra is kész vagy ilyen lépéseket fontolgató csoportok tűntek fel a hazai politika peremén: színre léptek a nemzeti tőke immár közvetlen politikai beavatkozásokkal is próbálkozó képviselői. Nyíltan ígérnek támogatásokat, lapokat vásárolnak, politikai tévécsatornákat indítanak, esetenként (gazdaság)politikai zsarolással próbálkoznak, sőt, a jelek szerint nem idegenkednek magántitkosszolgák projektjeinek társszponzorálásától. Egyszerre több, egymástól láthatóan független vállalkozásról van szó.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIV. évfolyam, 10. szám, 2020. március 6.
LXIV. évfolyam, 7. szám, 2020. február 14.
LXII. évfolyam, 40. szám, 2018. október 5.
Élet és Irodalom 2021