Libator

PUBLICISZTIKA - LII. évfolyam 14. szám, 2008. április 4.

Szabálytalanul hívták össze a Hajdú-Bét Rt. azon 2004-es közgyűlését, amelyen az egyik legnagyobb részvényes, a Wallis Rt. javaslatára a cég felszámolásáról és székhely-áthelyezéséről döntöttek. A stratégiai fontosságú napirend-kiegészítésekről ugyanis a Hajdú-Bét Rt. nem értesítette szabályosan a többi részvényest: volt olyan átvételi igazolólap, amelyik nem volt aláírva, az egyik fax-visszaigazoló szelvényen pedig olyan telefonszám volt feltüntetve, amely a Matáv nyilvántartása szerint nem létezik. A közgyűlési határozatok megsemmisítéséről szóló jogerős bírósági döntésnek a törvény szerint nincs kihatása a cég jelenleg is zajló felszámolására. A mindvégig tiltakozó beszállítók tehát erkölcsi győzelmet arattak, bár továbbra is károsultak maradnak.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LVI. évfolyam, 39. szám, 2012. szeptember 28.
LVI. évfolyam, 27. szám, 2012. július 6.
LVI. évfolyam, 10. szám, 2012. március 9.
Élet és Irodalom 2021