Tokaji borcsaták V.

PUBLICISZTIKA - XLIX. évfolyam 35. szám, 2005. szeptember 2.

A Szárhegy-dűlő-Sárazsadány-Tokajhegyalja Kft. csak olcsó parlagföldeket vásárolt nyolc éve Hegyalján. Vajon a rákövetkező évek terméséből készült borok miként játszhattak mégis szerepet a kft. gazdálkodásában, és miként juthatott szőlő az utóbbi időben sokat emlegetett bőkezű állami felvásárlásra is, hiszen egy új telepítés csak a negyedik évben válik termővé? Többek között ezt kérdeztük levelünkben a cégtulajdonosoktól. További tényekkel támasztjuk alá a vállalkozás tagjainak megbeszéléseiről készült emlékeztetők valóságtartalmát, és ismertetjük egy sátoraljaújhelyi munkahely-teremtési támogatás eltékozlásának történetét. Beszámolunk az idei szüret közelgő feszültségeiről, valamint arról, hogy az illetékesek másfél év óta nem tudják átadni a Tokaj Kereskedőház Rt. tartós állami tulajdonban maradó ingatlanjait.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

XLIX. évfolyam 47. szám, 2005. november 25.
XLIX. évfolyam 45. szám, 2005. november 11.
XLIX. évfolyam 43. szám, 2005. október 28.
Élet és Irodalom 2024