Tokaji borcsaták IV.

PUBLICISZTIKA - XLIX. évfolyam 15. szám, 2005. április 15.

A Szárhegy dűlő-Sárazsadány-Tokajhegyalja Kft. cégbírósághoz beadott taggyűlési jegyzőkönyvei szerves egységet alkotnak a birtokunkban lévő, be nem adott tulajdonosi taggyűlések jegyzőkönyveivel. A bíróságon lévő cégiratokhoz nem csatolt jegyzőkönyvekben meghozott fejlesztési, pályázati és beruházási döntések rendre megvalósultak. Bár akadnak ellentmondásos tranzakciók is: nem tudjuk ugyanis, hogy az exminiszterelnök feleségének 2001-ben vásárolt földjein lévő ültetvény kinek a tulajdonát képezi, valamint hogy Duda Attila üzletrészének eladása végül 600 ezer forintos névértéken vagy a tulajdonostársak egyike szerinti, 7,5 millió forintos áron valósult-e meg. Kérdéseinkre az érintettektől nem kaptunk választ.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

XLIX. évfolyam 28. szám, 2005. július 15.
XLIX. évfolyam 28. szám, 2005. július 15.
XLIX. évfolyam 28. szám, 2005. július 15.
Élet és Irodalom 2024