Egy kiváló kézikönyvrol

KÖNYVKRITIKA - XLVI. évfolyam 17. szám, 2002. április 26.
 • Millenniumi magyar történet. Szerk. Tóth István György. Szerzők: Ágoston Gábor, Borsodi Csaba, Dobszay Tamás, E. Kovács Péter, Engel Pál, Fónagy Zoltán, Gyarmati György, Hermann Róbert, Kalmár János, Oborni Teréz, Romsics Ignác, Tóth István György, Veliky János, Zsoldos Attila. Osiris Kiadó, 2001. 710 oldal, 6500 Ft
 • Tisztelt Olvasó!

  Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

  Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
  Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
  Megnézem a reklámot
  Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

  Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

  vagy
  A szerző további cikkei

  LXIV. évfolyam, 34. szám, 2020. augusztus 19.
  LXIV. évfolyam, 24. szám, 2020. június 12.
  LXIV. évfolyam, 7. szám, 2020. február 14.
  Élet és Irodalom 2023