A szerző további cikkei

Tovább
A szerző további cikkei

Láttam pornófilmet! Komolyan láttam, esküszöm, gyere kicsit félre, elmesélem. Nem hallja senki? Nincs itt senki? Akkor mondom. Persze, az elejéről, mindent elmesélek, nyugi. Nem figyel minket senki? Oké. Tudod, hol volt a pornókazetta? Nem fogod elhinni. Nem kellett sokat keresgélnem. A nagyszobában, a felső szekrényben, ahol a törölközők vannak, meg az illatos szappanok, ott volt, oda rejtették. Benyúltam a törölközők közé, és éreztem, hogy ott van, az lesz az. Egy TDK videókazi bújt ott, rajta semmi jelzés, vagy valami. Nem volt ráírva semmi, egyből rohadt gyanús lett.

Tovább
A szerző további cikkei

Lehetett tudni, hogy jönnek. Nem volt előzetes figyelmeztetés, nem tűntek fel a városban plakátok, mint eboltás idején, nem cirkált hangosbemondós kocsi az utcákon, nem szórtak röpcédulákat permetező repülőgépről a közterekre – csupán egyszerűen, de annál rettenetesebben benne volt a levegőben, hogy úton vannak, hogy felénk tartanak, és előbb vagy utóbb halálbiztosan megérkeznek hozzánk.

Az első példány, jó anyám állítása szerint, aki a minap fülig érő szájjal, már-már lelkendezve fogadott, Zsoltiék felől érkezett. Átvetette magát kerítésünkön, köszönés nélkül végignyargalt az előkerten, majd fölszaladt Klára néni diófájára. Jó anyám hiába szólongatta, válaszra nem méltatta, viszont kíváncsiskodva, a rémület legkisebb jele nélkül vizslatta őt. Barátságos volt, fekete, a farka pedig nagy és szőrös.

Tovább
A szerző további cikkei

Létezik szerelem a halál után? Kérdezi a lány, és leteszi a másfél kilós súlyokat. Alig negyedórája van csak a teremben, de a homloka közepén, ott, ahol a szemöldöke ferde vonalai összeérnek, megjelennek az első verejtékcseppek. Sűrű, barna haját szoros varkocsba fogja a tarkója tetején, szabaddá váló, magas homloka sárgásan veri vissza az edzőcsarnok fényeit.

A fiú tudja a választ, természetesen, de nem szólal meg. A lány izmos karjaira mered, ahogy az újabb, nehezebb súlyokat felemeli. Az izmok játéka elég, hogy az erekciója elinduljon. Sietve kiugrik az elliptikus gépből, hasra veti magát és nyújtani kezd, szűk, fekete microfiber nadrágja nekifeszül az edzőszivacs puhaságának.

Tovább
Élet és Irodalom 2018