CIVILEK, SÖPRÉS!

PÁRATLAN OLDAL - LXI. évfolyam, 2. szám, 2017. január 13.

A Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött – közölte sajtótájékoztatóján Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese, aki szerint ezeket a szervezeteket minden eszközzel el kell innen takarítani, és az ilyen tartalmú törvényjavaslatot a kormányzó párt képviselői támogatják majd.

A civilek üldözésének első felvonása két és fél éve kezdődött, de a hosszan tartó vegzálás eredménytelen volt, mert semmilyen törvénytelenséget nem tudott rájuk bizonyítani sem a rendőrség, sem az adóhivatal, sem a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal. A miniszterelnök azonban már a múlt év végén közölte, hogy 2017 a lázadás éve lesz, s ez elsősorban civileket érinti majd. Tiszta sor: az ellenzék padlón, ki kell iktatni még egy nem kívánatos féket.

Németh Szilárd szerint az eltakarításnak most jött el a nemzetközi lehetősége Donald Trump amerikai elnökké választásával. Kiderült, hogy ez az igen-igen bátor és szuverén kormány az elmúlt hat évben Brüsszelnek üzengetett, miközben Washingtontól tartott. Trump megválasztásával hite szerint szabad kezet kapott annak a rendszernek a továbbfejlesztésére, amelyben már semmi nem marad, a nemzeti együttműködésből. 

A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 9. szám, 2024. március 1.
LXVIII. évfolyam, 4. szám, 2024. január 26.
LXVII. évfolyam, 46. szám, 2023. november 17.
Élet és Irodalom 2024