Egy jóérzésű irodalmi zsűritag szorongásai

(Focus Medical, novellapályázat, 2014. szeptember)

FEUILLETON - LIX. évfolyam, 5. szám, 2015. január 30.

Magyarországon is aktív, multinacionális nagyvállalat nyilvános pályázat útján főosztályvezetőt keres. Tucat számra érkeznek a jelentkezések szerte a világból, a hivatalsegédek heteken át izzadva cipelik a központi irodába a testes dosszié­kat. A beérkezett anyagok mennyisége és minősége végül meghaladja a magyarországi lerakat bírálati teljesítőképességét. 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 3. szám, 2018. január 19.
LXI. évfolyam, 51-52. szám, 2017. december 20.
LXI. évfolyam, 31. szám, 2017. augusztus 4.
Élet és Irodalom 2018