Liberalizmus és cigánykérdés

PUBLICISZTIKA - XLV. évfolyam 7. szám, 2001. február 16.
Szeptember 15-i számunkban közöltük Kis János Liberalizmus Magyarországon - tíz évvel a rendszerváltás után című elemző írását. A megjelenést követő két hónapban a cikkre számos reagálás érkezett és érkezik továbbra is. Emlékeztetőül, eddig a következők voltak olvashatók: Farkas János László: Politikai nemzet (okt. 6.), Farkas Barna: Tíz évvel a rendszerváltás után kibicsakló gondolat (okt. 13.), Csizmadia Ervin: A liberális gondolat (okt. 20.), Seres László: Liberális maximum (okt. 27.), Bozóki András: A köztársaság java - Seattle után (nov. 3.), Halmai Gábor: Temetni vagy dicsérni, Endreffy Zoltán: Seres László minimális állama, Farkas János László: Utólagos lábjegyzet (nov. 10.), Eörsi István: A dogmatikusok (nov. 17.), Petőcz György: Olvassunk egy kis Hayeket! (nov. 24.), Tamás Tibor: Államellenesség és liberalizmus (dec. 1.), Horváth Tamás: Az újjászülető nemzetállam (dec. 8.), Miklósi Zoltán: A köztársaság esélye (dec. 15.), Ungvári Rudolf: A radikalizmus hiánya (jan. 19.), Sinkovics Ákos: Kinek a versenye? (jan. 5.) Somogyi Zoltán és Szabados Krisztián: Liberális tabuk (jan. 26.), Tamás Gáspár Miklós: Válasz helyett Kiss Jánosnak (febr. 2.), Fehér György: Pár megjegyzés (febr. 2.) és Hell István: Szabadság kontra szolidalitás (febr. 9.).
Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 34. szám, 2018. augusztus 24.
LV. évfolyam 35. szám, 2011. szeptember 2.
LV. évfolyam 9. szám, 2011. március 4.
Élet és Irodalom 2024